HOME CONTACT MENU

 

Bes Promotions Muziek & Entertainment


 

ONZE SPECIALE TOUR LANGS VERZORGINGSHUIZEN I.V.M. DE CORONACRISIS

 

Verzorgingshuis Tour Joyride

I.v.m. de coronacrisis bezoekt Joyride momenteel als duo met de zangeres Linda Meester en de zanger René Bes vele verzorgingshuizen door heel Nederland. Wij verzorgen daar dan buiten optredens met de gezellige liedjes van toen, die alle ouderen nog kennen en ook eventueel mee kunnen zingen. Dit om deze verschrikkelijke en vooral eenzame tijd voor de ouderen wat te verzachten.

 

We krijgen nu regelmatig het verzoek of wij ook geen optredens kunnen verzorgen als bijvoorbeeld een verjaardagscadeau voor een vader, moeder, opa of oma die in een verzorgingshuis woont, of gewoon als een gebaar dat men aan ze denkt. Een speciaal optreden voor iemand, waar dan ook alle andere bewonders van het verzorgingshuis gelijk van mee kunnen genieten.

 

Dit kan, mits degene die dit aanvraagt zorg draagt voor de door ons gemaakte reiskosten van 15 cent per gereden kilometer berekend vanaf Bovenkarspel en een kleine bijdrag voor een kopje koffie op de heen- en terugreis. Aangezien wij zelf momenteel i.v.m. de coronacrisis geen inkomen meer hebben uit reguliere optredens, kunnen wij deze kosten helaas zelf niet dragen.

 

U hoeft voor ons dus geen gage te betalen, maar uitsluitend de gemaakte reiskosten !

 

De bedragen die wij hiervoor vragen zijn geen wereldschokkende bedragen, meestal een paar tientjes, maar het stelt ons wel in de gelegenheid om tijdens de coronacrisis veel van dit soort optredens te kunnen blijven verzorgen en hiermee dus ook heel veel eenzame ouderen blij te maken.

 

Uiteraard moet het verzorgingshuis wat u voor ogen heeft hier wel toestemming voor geven, hier ook de mogelijkheden voor hebben en hier ook aan mee willen werken.

 

Heeft u geen familie of kennissen die in een verzorgingshuis wonen, dan kunt u natuurlijk ook gewoon een bedrag aan ons doneren. Wij gaan dan voor u op zoek naar een verzorgingshuis waar wij uit uw naam de bewoners een gezellige middag gaan bezorgen. Vooraf laten wij u dan weten naar welk verzorgingshuis wij uit uw naam heen gaan en achteraf mailen wij u dan enkele foto’s van de blije gezichten, die dan mede door u tot stand zijn gekomen.

 

De optredens die wij tijdens deze tour verzorgen duren ongeveer 40 minuten, zijn incl. professioneel geluid en verzorgen wij met twee personen. Het enige wat wij nodig hebben is een plekje buiten waar zoveel mogelijk bewoners ons kunnen horen en zien en een stroompunt binnen een straal van ongeveer 30 meter vanaf de plek waar wij optreden.

 

Ook wij houden ons uiteraard aan de nu geldende normen van het RIVM en de veiligheidsregio’s en staan dan ook tijdens deze optredens 1,5 meter van elkaar af, rijden wij met een auto waarin wij gescheiden van elkaar zitten met een plastic wand ertussen en geven wij vooraf geen ruchtbaarheid aan deze optredens, dit om een toestroom van eventuele buitenstaanders te voorkomen.

 

Kortom: wij verzorgen een professioneel optreden en u draagt zorg voor de door ons gemaakte reiskosten, dus met elkaar maken wij dit dan voor elkaar mogelijk. En wat zou het mooi zijn als wij deze optredens vol kunnen blijven houden tot deze ellendige tijd weer voorbij is. Wij gaan er in ieder geval voor !!!

 

U kunt door hier te klikken eventueel een informatie bestand downloaden en uitprinten.


KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
Zing mee met René
Herinnert u zich deze nog
De show van Ome Cor
Chiel Oranje & Fred de Braak
Sophie's Seniorenshow
Locaties
Algemene informatie
Contact
Home

BES PROMOTIONS MUZIEK & ENTERTAINMENT

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | the red pack