HOME CONTACT MENU

 

Bes Promotions Muziek & EntertainmentSenioren programma van René

Het programma "Sophie's Seniorenshow" wordt gebracht door Mary Jane Jonkman die in de huid kruipt van Sophie en hierbij wordt geassisteerd door René Bes. Mary Jane is een allround artieste met een lange staat van dienst als professioneel entertainer. Zij verzorgt kinderprogramma's, dinnershows (samen met andere zangers en dansgroepen) en is een veelgevraagd presentatrice. René is een door de wol geverfde zanger en entertainer, die al jaren door heel Nederland in diverse samenstellingen optredens verzorgd op diverse soorten van gelegenheden.

 

Sophie brengt met dit programma heel veel gezelligheid en vooral humor. In deze show komt Sophie op in diverse creaties en brengt zij vol overgaven samen met het publiek nummers als o.a. Dr. Bernard, Vino vino, Ja zuster, nee zuster, Bella Italia, Annie hou jij me tassie effe vast etc. etc. Deze nummers brengt zijn met veel hilariteit en interactie. Naast dat René Sophie assisteerd bij haar acts, zingt hij tussen de bedrijven door ook nog de gezellige meezingers van toen zoals o.a. Daar bij de waterkant, De klok van Arnemuiden, Foxy Foxtrot etc. etc.

 

Kortom: een gezellige show van 2 x 45 minuten speciaal gericht op senioren, waarbij heerlijk kan worden gelachen, meegezongen, meegeklapt en eventueel een polonaise kan worden gelopen of indien mogelijk gewoon een lekker foxtrotje kan worden gedanst.

 

Alle programma's boekt u incl. professioneel geluid voor 25 personen tot maximaal 350 personen.

 


Sophie's Seniorenshow

Sophie's Seniorenshow

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
Zing mee met René
Herinnert u zich deze nog
De show van Ome Cor
Chiel Oranje & Fred de Braak
Sophie's Seniorenshow
Algemene informatie
Contact
Home

BES PROMOTIONS MUZIEK & ENTERTAINMENT

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | the red pack