HOME CONTACT MENU

Bes Promotions Muziek & EntertainmentDe Show Van Ome Cor

De Show van Ome Cor

Hoewel Ome Cor inmiddels de respectabele leeftijd heeft bereikt, blijft deze innemende rasartiest vastberaden om het publiek te blijven vermaken. Henk Barends, de getalenteerde zanger en entertainer, neemt de rol van Ome Cor op zich en wordt bijgestaan door René Bes of Charles de la Croix.

 

Tijdens de show deelt Ome Cor op humoristische wijze nostalgische verhalen en haalt hij herinneringen op aan zijn artistieke hoogtepunten. Ome Cor toont opnieuw zijn veelzijdigheid als artiest als hij ook tal van oude liedjes ten gehore brengt, waaronder hits van de Havenzangers, de Spelbrekers, Johnny Hoes, Nico Haak en meer.

 

Naast hun rol als de assistenten van Ome Cor, vertolken René of Charles tijdens de show ook zelf tussendoor wat gezellige nummers uit vervlogen tijden.

 

Kortom: een 2 x 40 minuten durende voorstelling speciaal voor senioren. Het publiek kan genieten van de levendige verhalen van Ome Cor, zijn kenmerkende dansjes, zijn goocheltrucs en de tijdloze liedjes, terwijl ze ook actief kunnen deelnemen aan de gezelligheid.

 

De Show van Ome Cor - Senioren programma


KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE

BES PROMOTIONS MUZIEK & ENTERTAINMENT

Tel. 06-22170099

Email: info@bespromotions.nl

Website: www.bespromotions.nl

 

Bes Promotions Muziek & Entertainment

bruiloftband | bruiloftduo | bruilofttrio | bruilofmuziek | golden oldies band